EN CN
CASES
Home > Case > Boutique case

Telegraph Hill Residential Landscape, San Francisco

2019-09-16
The case was based in San Francisco, USA and won the 2017 ASLA Residential Design Honor Award. “They completed an amazing work, and the materials they used also fully demonstrated the design intent. The work is very poetic”. The ASLE Awards Committee said this.
The designer used the weather-resistant steel plate that formed a huge contrast with the cliffs and native plants in the site as the main material. At the end, he unexpectedly changed to a glass finish, and he stood on the sidelines, offering a thrilling and fascinating view to the viewer. Cliff landscape. Designers choose weather-resistant steel panels that can be paired with warm servants and contrast with delicate plants and hard cliffs. The use of grey basalt highlights neutrality. These materials not only emphasize the sense of shelter, but also echo the cliff landscape.
 
QR